Soarele este prea luminos pentru a citi si nu doresti sa-ti expui pielea la razele soarelui arzator. In loc sa te retragi in casa, amplaseaza o umbra de terasa sau de gradina.

Exista variante de umbrele de soare potrivite pentru terasa si gradina si astfel poti sta mult timp la aer. O umbrela de soare se instaleaza rapid, ocupa putin spatiu si este flexibila si mobila in comparatie cu copertinele instalate permanent sau cu panzele solare.

Acest lucru inseamna ca o poti amplasa in locul preferat din gradina, pe terasa, dar si pe plaja, apoi o poti plia din nou si o poti depozita. In ceea ce priveste protectia solara, o umbrela este comparabila cu o copertina.

Tesatura robusta, rezistenta la lumina si hidrofuga, din tesatura 100% poliester sau poliacrilic filtreaza razele soarelui. Sub o umbrela cu un factor de protectie solara, poti sta excelent la masa din gradina.

Umbrele terasa

Pentru terasa poti alege umbrele terasa clasice. O astfel de umbrela are o tija dreapta din metal sau lemn, in diferite culori si dimensiuni. Umbrela de terasa clasica este amplasata in gaura din mijlocul mesei, proiectata special pentru umbrela de terasa.

Sub ea, poti sta protejat chiar si in bataia soarelui. In cazul in care masa de gradina nu are o astfel de deschidere, atunci alege o umbrela de terasa cu functie de inclinare, astfel incat sa o poti regla.

Umbrela suspendata pentru terasa este o optiune potrivita pentru terasele mari ale vilelor. Acest model ocupa mai mult spatiu fata de celelalte, dar ofera si mai multa umbra.

Umbrelele de terasa suspendate sunt mai voluminoase si mai grele decat alte modele, includ o baza solida cu roti sau sunt formate din mai multe parti.

Toata lumea stie ca umbrela clasica este realizata din panza, stalp si baza. Stalpul si baza trebuie sa fie realizat din materiale durabile precum lemn sau otel, care trebuie sa reziste la intemperii.

Citeste continuarea aici: Umbrele pentru terase si gradina

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Umbrele pentru terase si gradina

  1. Am avut o experienta placuta citind acest articol. Autorul a abordat subiectul intr-un mod captivant si informativ, iar exemplele oferite au fost relevante si usor de inteles.

  2. Ma bucur ca am dat peste acest articol. Este bine structurat si usor de urmarit, iar concluziile trase sunt solide si argumentate. Recomand lectura tuturor celor interesati de subiect.

  3. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Am aflat multe informatii noi despre subiectul tratat si mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum.

Comments are closed.