Dormitorul in stil industrial va arata perfect intr-o mansarda sau intr-un apartament, dar este usor de realizat in orice casa.

Daca ti-ar placea sa decorezi dormitorul tau intr-un stil care sa impresioneze si sa intruchipeze perfect arhitectura minimalista a acelei epoci, acorda o sansa stilului industrial. Cu siguranta nu vei fi dezamagit!

Iar un dormitor in stil industrial la moda nu trebuie sa fie masculin doar pentru ca se bazeaza pe caramida, lemn si metal expus – poti adauga o nota feminina pentru a-i da un aer cald si confortabil.

De la mobilierul industrial modern pentru dormitor pana la tevile de metal expuse de epoca, iti poti moderniza si transforma spatiul cu acest stil.

Secretul este sa integrezi cu grija decorul cu atingeri mai soft pentru a crea un stil industrial de loft.

Accentueaza confortul patului

Stilul industrial poate parea la prima vedere usor „nefinisat”, insa acest lucru este departe de adevar.

Cum finisajele camerei lipsesc, iti vei concentra intreaga atentie pe confortul patului.

Ai la dispozitie o gama larga de modele de lenjerii de pat care te vor ajute sa pui accentul pe zona patului. Alege culori vii, care sa contrasteze cu peretii dormitorului.

Construieste-ti patul din paleti

Nu numai ca pastrezi nota industriala, dar in felul acesta, poti si proteja natura. Reutilizeaza paletii pe care ii folosesti.

Paletii nu sunt deloc costisitori si sunt extrem de practici. Din doar cateva bucati ar trebui sa iti poti realiza un cadru de pat rezistent si confortabil.

Dupa cum vezi, nu este nevoie sa investesti prea mult in realizarea unui decor industrial perfect.

Citeste continuarea aici: Cum sa amenajezi un dormitor in stil industrial

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}