O locuinta cu o atmosfera calda si confortabila este vitala pentru a petrece timp acasa.

Ordinea, lumina, mobilierul si chiar si temperatura sunt esentiale pentru a face ca locuinta ta sa fie confortabila si placuta.

Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte care te vor ajuta sa iti transformi locuinta intr-un loc in care sa petreci ore intregi si sa te deconectezi de munca si de lumea exterioara.

Fie ca tocmai ai cumparat o casa, fie ca vrei sa schimbi atmosfera celei pe care o ai deja, este esential sa simti ca locuinta ta este casa ta, un loc personal si confortabil in care simti nevoia sa petreci ore intregi.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa te joci cu lumina, decorarea si mobilierul. Iata cateva sfaturi despre cum sa iti transformi casa intr-un loc confortabil si sanatos.

Cutii de depozitare

In primul rand, o casa confortabila este o casa ordonata. Astfel, pentru a spori confortul in intreaga locuinta, este indicat sa organizezi cu atentie spatiile mici, precum holul sau debaraua.

Pastreaza in debara lucrurile care nu isi au locul in alte camere, pentru a obtine o locuinta aerisita. Foloseste cutii speciale de depozitare, unde poti aseza unelte, textile, incaltaminte sau produse de curatenie, pe care le poti gasi cu usurinta cand ai nevoie.

Pe hol poti aseza cutii de depozitare fara capac, unde sa tii cheile, facturile sau becurile de schimb.

Perne decorative

Pernele decorative reprezinta o metoda utila de a aduce mai mult confort in locuinta ta, pe care o poti personaliza dupa bunul plac.

Citeste continuarea aici: Articole care iti transforma locuinta intr-un ansamblu armonios

{{clean2}}
{{clean3}}