Pe bieno.ro gasesti orice iti doresti in materie de fashion. Cu noi vei fi mereu la moda, site-ul nostru este plin cu tinute alese, avem de la pantaloni scurti pana la jachete si geci de toate felurile.

Esti pasionat de Fashion? Atunci ai ajuns in locul potrivit!

Pe blax.ro/promotii/gasesti orice iti doresti in materie de fashion. Cu noi vei fi mereu la moda, site-ul nostru este plin cu tinute alese, avem de la pantaloni scurti pana la jachete si geci de toate felurile.

Esti in pana de idei si nu stii cu ce sa te imbraci?

Esti in locul potrivit. Aici gasesti haine pentru toate gusturile, pentru toate siluetele, chiar si pentru cei mai mofturosi. Iar ca tot am adus vorba despre siluete, stim ca sunt mai multe tipuri, mai exact patru.

Silueta clepsidra, silueta care este asociata cu silueta perfecta datorita echilibrului dintre partea de sus si partea de jos a corpului – linia bustului este aproximativ la fel de mare cu cea a soldurilor, o talie foarte bine definita care diferentiaza cele doua parti si picioare zvelte.

De asemenea avem silueta tip para care se mai numeste si silueta triunghi, care se recunoaste dupa: umeri ingusti si usor cazuti inainte, talie mica si solduri late.

Silueta dreapta are un aspect subtire si atletic, o forma dreapta cu proportii echilibrate.

A patra silueta este silueta mar in care soldurile sunt vizibil mai inguste decat partea superioara a corpului, umerii, bustul si talia nu sunt conturati, iar kilogramele in plus se asaza direct pe abdomen.

Citeste continuarea aici: Pasiunea pentru fashion te face de neoprit

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}