Decorul camerei de zi, mobilierul, textilele si accesoriile sunt elemente pentru sufragerie si sunt actualizate in fiecare an. Este interesant pentru toata lumea sa priveasca inainte mobilierul care starneste dorinta de a fi in tendinte si curiozitatea. Sarcina este facilitata de designerii care au prezentat o serie de concepte pentru sufragerie si care pot fi vazute in magazinul online mopi.ro.


Mobila de sufragerie si stilul confera camerei o prospetime si o revigorare vizuala. Sufrageria este destinata nu numai oaspetilor, ci este si un loc in care poti sa ai o viata confortabila in care sa te delectezi zi de zi. Decoratorii profesionisti sunt atenti la tendintele instantanee din interiorul clasic al sufrageriei.

Dar tendintele moderne transforma acest spatiu, intr-un camp pentru jocuri nesfarsite cu piese de mobilier uimitoare, structuri de colt, efecte de culoare si texturi.

Combinand interiorul cu mobilier pentru camera de zi, sufrageria capata o nota exclusiva. Nu este necesar sa utilizezi o anumita schema. Stilul actual ofera multe optiuni in segmentul clasic, creeaza noi tendinte de design care sunt mai mult legate de mobilier, forma, culoare, functionalitate, textura. Exista cateva modalitati simple, dar foarte eficiente, de a-ti face sufrageria unica.

Stil modern intotdeauna

Poate ca stilul numit „modern” este cel mai versatil, flexibil, ascunzand multe posibilitati de schimbare si actualizare a interiorului. A luat nastere in Statele Unite si Europa dupa cel de-al doilea razboi mondial si a intruchipat practicitatea si laconicul. Toate elementele din camera de zi erau subordonate principalului lucru – functionalitate.

Designul a fost dominat de mobilierul produs in serie pe piata de masa. Mobilierul de sufragerie din acea perioada corespundea nevoilor clasei mijlocii si muncitoare americane si europene din apartamentele de oras.

De-a lungul timpului, designul si decorul camerei de zi s-au schimbat, iar designerii au creat mai multe elemente pentru productia de mobilier, si anume, dulapuri, canapele, fotolii confortabile, corpuri de biblioteca, comode TV etc., care inca se potrivesc bine in sufragerie si in general in camera de zi.

Citeste continuarea aici: Sufrageria si accente in camera de zi

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}