Sarea roz de Himalaya este considerata cea mai pura sare din lume, fiind extrasa manual si continand un numar mare de minerale necesare bunei functionari a organismului.

Este mult mai sanatoasa decat sarea rafinata, din comert, deoarece nu contine aditivi. In ultimii ani, a devenit populara in intreaga lume si este integrata in alimentatia persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos.

Este folosita de bucatari celebri si in cele mai bune restaurante din lume, datorita faptului ca este mult mai sanatoasa decat sarea rafinata. De asemenea, este utilizata in tratamentele cosmetice, avand efect pozitiv asupra pielii.

Sarea de Himalaya are beneficii multiple, ajutandu-va sa va ingrijiti corpul si fiind parte activa a unui stil alimentar sanatos. Sarea de Himalaya contine potasiu, calciu, fier, magneziu si alte minerale necesare organsimului uman.

Consumul acestui tip de sare intareste imunitatea si fortifica organismul. Sarea de Himalaya se gaseste la plafar, la un pret accesibil si este comercializata si de firmele care se ocupa de produsele bio, la preturi convenabile.

Este important sa evitati sarea de Himalaya contrafacuta, motiv pentru care cel mai bine e sa achizitionati acest tip de sare de la firmele specializate in produse bio. Lampa de sare de Himalaya este de mare ajutor in afectiunile respiratorii, precum rinita, sinuzita, bronsita, tusea si astmul.

Pe langa combaterea bolilor aparatului respirator, sarea de Himalaya previne bolile cardiovasculare, este deosebit de hranitoare si sprijina buna functionare a organismului. Sarea roz de Himalaya are putine contraindicatii si este mult mai buna decat sarea rafinata.

Exista si forumuri cu informatii despre sare Himalaya, fiindca aceasta a devenit foarte populara si are beneficii verificate. De asemenea, sarea neagra de Himalaya are proprietati excelente, este un produs bio de exceptie, fiind pura, antibacteriana si bogata in minerale, de real ajutor in anemie. In plus, stimuleaza arderea grasimilor, prin accelerarea metabolismului.