Amplasarea unei oglinzi intr-un colt poate transforma complet o camera. Dar de unde stim ca locul in care vrem sa o punem este cel potrivit?

Oglinzile creeaza puncte de lumina oriunde ar fi amplasate, indiferent de camera din casa.

Oglinzile ofera nenumarate avantaje: lumina, profunzime, spatialitate… de aceea, amplasarea lor in orice incapere din casa poate fi o idee excelenta.

Este normal sa le asezam in hol, baie sau dormitoare, dar amplasarea oglinzilor in camera de zi este o buna resursa decorativa, prin care poti obtine rezultate si beneficii spectaculoase.

Daca te intrebi cum pot integra oglinzile in camera de zi, noi iti vom da raspunsurile. La prima vedere, pare o sarcina simpla, dar trebuie sa ai in vedere cateva lucruri.

Un perete altfel

Poti sa acoperi un perete intreg cu o oglinda decorativa si vei obtine un efect de lumina plus, aproape, o dublare a spatiului.

Poti sa aplici acest plan pe un perete aproape sau complet liber deoarece, daca este mai acoperit, i se minimizeaza efectul.

Pe peretele opus evita o alta oglinda, oricat de mica, pentru ca poate duce la un efect suparator, de tunel.

O oglinda de dimensiunea unei usi cu o rama pe masura

O idee cu efect maxim este sa rezemi o oglinda de perete in spatele unei statui sau a unei plante.

Prin faptul ca e inclinata, se schimba si percepi intregul ei ansamblu, reusind sa devina punctul de interes in camera.

Oglinda suport

Un efect interesant este de a agata tablouri sau alte ornamente de oglinda. Obiectele par ca plutesc si aduc un efect magic in living.

Citeste continuarea aici: Cum integrezi oglinzile in living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}