Amplasarea unei oglinzi intr-un colt poate transforma complet o camera. Dar de unde stim ca locul in care vrem sa o punem este cel potrivit?

Oglinzile creeaza puncte de lumina oriunde ar fi amplasate, indiferent de camera din casa.

Oglinzile ofera nenumarate avantaje: lumina, profunzime, spatialitate… de aceea, amplasarea lor in orice incapere din casa poate fi o idee excelenta.

Este normal sa le asezam in hol, baie sau dormitoare, dar amplasarea oglinzilor in camera de zi este o buna resursa decorativa, prin care poti obtine rezultate si beneficii spectaculoase.

Daca te intrebi cum pot integra oglinzile in camera de zi, noi iti vom da raspunsurile. La prima vedere, pare o sarcina simpla, dar trebuie sa ai in vedere cateva lucruri.

Un perete altfel

Poti sa acoperi un perete intreg cu o oglinda decorativa si vei obtine un efect de lumina plus, aproape, o dublare a spatiului.

Poti sa aplici acest plan pe un perete aproape sau complet liber deoarece, daca este mai acoperit, i se minimizeaza efectul.

Pe peretele opus evita o alta oglinda, oricat de mica, pentru ca poate duce la un efect suparator, de tunel.

O oglinda de dimensiunea unei usi cu o rama pe masura

O idee cu efect maxim este sa rezemi o oglinda de perete in spatele unei statui sau a unei plante.

Prin faptul ca e inclinata, se schimba si percepi intregul ei ansamblu, reusind sa devina punctul de interes in camera.

Oglinda suport

Un efect interesant este de a agata tablouri sau alte ornamente de oglinda. Obiectele par ca plutesc si aduc un efect magic in living.

Citeste continuarea aici: Cum integrezi oglinzile in living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Cum integrezi oglinzile in living

  1. Am fost impresionat de faptul ca articolul vorbeste despre beneficiile consumului de fructe si legume proaspete pentru organism. Este esential sa ne asiguram ca avem o dieta variata, bogata in nutrienti si vitamine pentru a ne mentine sanatatea. Acest articol ofera informatii utile si practice pe care le putem aplica in mod eficient in viata de zi cu zi.

  2. Articolul de pe acest link ofera informatii interesante despre modul in care poti sa iti imbunatatesti sanatatea prin adoptarea unor obiceiuri alimentare sanatoase si echilibrate. Este important sa acordam o atentie deosebita alimentatiei noastre pentru a ne mentine sanatosi si plini de energie. Recomand tuturor sa citeasca acest articol si sa aplice sfaturile oferite pentru a avea o viata mai sanatoasa.

Comments are closed.