Cea mai bogata selectie de covoare pufoase de pe piata permite fiecarui cumparator sa faca o achizitie utila, corespunzatoare nivelului capacitatilor sale financiare.

Gama de preturi este larga: de la articole de decor masive, relativ ieftine, pana la adevarate capodopere cu o valoare exprimata in mai multe cifre. Poti cumpara covoare pufoase in stil oriental, care sunt relevante in orice moment sau o noutate ultra la moda, cu o idee de design complet neasteptata intruchipata pe el.

Seturi covoare dormitor

In cazul dormitorului, ar trebui sa eviti modelele salbatice, deoarece acestea creeaza o imagine de ansamblu dinamica si, prin urmare, agitata. Seturile de covoare in culoarea uni, in schimb, sunt ideale pentru dormitor, deoarece au un aspect echilibrat.

Daca doresti, poti alege si seturi de covoare dormitor cu o textura pestrita sau un model subtil. Un alt aspect de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi, este efectul culorilor individuale. Ar trebui sa eviti nuantele agresive si dominante, cum ar fi rosu aprins si negru intens, deoarece acestea pot crea tensiune.

In schimb, culorile reci, precum verde si albastru, care arata armonios si natural, sunt mai potrivite. De asemenea, poti alege seturi covoare dormitor in culoarea alb cald, bej sau gri, care pot fi usor combinate cu restul culorilor.

Covoare pufoase ieftine

Covoarele pufoase se caracterizeaza prin faptul ca au o lungime mai mare a fibrei. Lungimea firului este de obicei de cel putin 1,5 centimetri, iar la alte covoare lungimea firului este semnificativ mai mare. Fibrele lungi dau covoarelor o senzatie deosebit de pufoasa, si acest lucru se simte atunci cand calci pe el descult.

Acest lucru face ca acest covor sa fie foarte popular in dormitor, dar covorul pufos este foarte popular si in camera de zi. Pe langa structura sa moale si aspectul atractiv, covorul este izolator de zgomot, o proprietate care iti va bucura foarte mult vecinii.

Covoare moderne pufoase

Cand vine vorba de covoare moderne pufoase, gandul te duce la covoarele Shaggy, care se caracterizeaza printr-o gramada deosebit de inalta si foarte moale. Aceste covoare au o suprafata pufoasa, foarte adanca.

Firele individuale ale covorului pot fi asezate in orice directie si confera covorului Shaggy un aspect pufos. Sunt potrivite in special pentru sufragerie si dormitoare, dar mai putin pentru pasaje. Covoarele au o gramada chiar mai mare decat covoarele obisnuite pufoase.

De asemenea, sunt deosebit de moi si, prin urmare, sunt ideale pentru sufragerie si dormitoare. Covoarele de design preiau tendintele actuale de culoare si mobilier. Le poti gasi in culori si modele moderne precum si in diverse dimensiuni dreptunghiulare si patrate si de asemenea, in forme rotunde, ovale sau speciale.

Covoare pufoase living

Covoarele orientale moderne sunt covoare pufoase living si sunt prezentate cu modele orientale care impresioneaza prin atemporalitate. Sunt potrivite in special pentru camera de zi. Pentru livingurile mari, sunt deosebit de eficiente covoarele dreptunghiulare standard, care au in mare parte 40 pana la 300 cm latime si 60 pana la 400 cm lungime.

Sunt potrivite de asemenea, pentru orice spatiu de locuit. Covoarele rotunde sunt disponibile standard de la un diametru de 80 cm la aproximativ 300 cm. In timp ce covoarele dreptunghiulare sau patrate subliniaza forma camerei, covoarele rotunde creeaza un contrast frumos si confera livingului o nota moderna.

Covoare pufoase lana

Lana de oaie este una dintre cele mai bune materiale naturale utilizate in productia de covoare. Covoarele din lana sunt solide si prezentabile si isi servesc proprietarii decenii, incantand cu culori care nu se estompeaza.

Mersul descult pe o suprafata pufoasa, moale si calda nu este doar placut, ci si bun pentru bunastarea ta. Dezavantajele includ capacitatea de a se murdari rapid, susceptibilitatea la molii si mucegai. Cu toate acestea, aceste neajunsuri sunt usor eliminate cu ajutorul unor mijloace speciale care asigura siguranta covorului.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}