Cumpararea unui aspirator nou, nu este atat de usoara, deoarece aspiratoarele care sunt noi pe piata au multiple functii foarte practice si este complicat in a le alege pe cele mai bune. Aspiratoarele sunt unele dintre cele mai cautate electrocasnice datorita confortului pe care il ofera.

Cu ajutorul acestor electrocasnice, casa ta va fi curata in doar cateva minute si nu mai trebuie sa pierzi timp cu curatenia.

Cele ma importante avantaje ale unui aspirator

Daca se doreste achizitionarea unui aspirator nou, se poate alege din aproximativ 1000 de modele diferite. Dar alegerea este foarte importanta. La achizitionarea acestuia, intervine pretul, sa fie cu sau fara sac, cu cablu sau baterie, puterea de aspiratie, volum, consum de energie, greutate sau daca dispozitivul este potrivit pentru persoanele alergice.

Un alt criteriu poate fi manipularea practica, adica cat de bine intra aspiratorul in colturi, de exemplu, daca functioneaza fara probleme sau trebuie exercitata o manevra mult mai complicata.

De la inceputul anului 2019, clasele de eficienta ale UE ca indicatori pentru consumul de energie al aspiratoarelor au scos de pe piata ceva foarte important aspiratorului. Comerciantii cu amanuntul nu mai au voie sa foloseasca eticheta pentru a face publicitate aspiratoarelor. Dispozitivele care sunt noi pe piata nu mai au nevoie de dovada consumului de energie necesara anterior in intreaga UE.

La cumpararea unui aspirator vertical nou, se pot utiliza acum informatiile producatorului privind performanta dispozitivului, adica puterea, ca punct de referinta. Practic, cu cat puterea este mai mica, cu atat este mai mic consumul de energie.

Cele mai economice aspiratoare au in jur de 400 de wati. Cu 52 de ore de functionare pe an (1 ora pe saptamana), acestea nu consuma mai mult de 21 kilowati ora (kWh). Aceasta se ridica la mai putin de 6 euro in costurile cu electricitatea pe an.

Citeste continuarea aici: Ce trebuie sa urmaresti cand cauti cel mai bun aspirator

{{clean}}

2 thoughts on “Ce trebuie sa urmaresti cand cauti cel mai bun aspirator

  1. Este fascinant sa descopar toate proprietatile uleiului de cocos prezentate in acest articol. Nu stiam ca acest ingredient poate fi folosit atat de divers, de la gatit pana la ingrijirea pielii si parului. Voi incerca cu siguranta cateva dintre aceste retete propuse, sunt foarte tentante.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ. Ma bucur sa aflu mai multe despre beneficiile uleiului de cocos pentru sanatatea noastra. Este impresionant cum acest produs natural poate avea atat de multe intrebuintari si sa aduca atatea beneficii organismului nostru. Multumesc pentru informatii!

Comments are closed.