De multe sezoane, mobilierul de elita este in tendinte – canapele extensibile si divane fiabile si functionale. Colectiile din 2021 ale magazinului online magzy.ro sunt dominate de modele laconice. De aici poti alege o canapea extensibila moderne pentru camera de zi, divane metalice pentru camera copilului sau un divan confortabil pentru tine.

Stiluri reale

Designul mobilierului tapitat este strans legat de tendintele interioarelor. Tendintele populare din noul sezon sunt minimalismul si alte stiluri, precum si neoclasicismul si high-tech. Toate acestea se caracterizeaza prin caracter practic si comoditate. Tot in noul sezon, estetica anilor 70 promite sa revina.

Dar nu stralucirea erei disco, ci un cadru functional simplu, luminos si de culoare calma. Art Deco revine si el, dar intr-o forma actualizata, fara lux deliberat in forme. De exemplu, nu exista masivitate si linii complexe in ceea ce priveste divanele si canapelele extensibile, stilul sic fiind concentrat pe culorile canapelelor cu modele geometrice mari si care sunt in tendinta.

Tapiterie la moda

In suprafetele interioare, inclusiv in invelisurile de mobilier, designerii se bazeaza pe materiale autentice cu texturi pronuntate. Deci, mobilierul tapitat din piele, ca de obicei, este pe lista modei. O canapea extensibila scumpa va arata grozav intr-un living clasic. Un model cu decor simplu, de exemplu cu 2 locuri, este potrivit pentru stilul Art Deco.

Citeste continuarea aici: Canapele extensibile si divane la moda

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Canapele extensibile si divane la moda

  1. Mi-a placut foarte mult modul in care autorul a abordat subiectul reducerii stresului si a oferit solutii concrete pentru a face fata situatiilor tensionate. Sunt sigura ca voi aplica aceste sfaturi si ma bucur ca am descoperit acest articol pe kapi.ro.

  2. Articolul de pe site-ul kapi.ro despre cele mai bune metode pentru a reduce stresul mi-a fost de mare ajutor. Am gasit multe sfaturi practice si usor de implementat in viata de zi cu zi pentru a avea o stare de bine mentala. Recomand tuturor sa-l citeasca!

Comments are closed.