Oglinzile au devenit aliatul perfect pentru multe persoane atunci cand vine vorba de decorarea casei lor.

Acestea sunt considerate unul dintre cele mai perfecte elemente care fac dintr-un spatiu un loc confortabil si ideal pentru a trai.

Decorarea casei cu oglinzi este una dintre cele mai comune modalitati de a da mai multa profunzime, amplitudine si lumina anumitor spatii din casa, datorita efectelor vizuale care se obtin cu ajutorul acestora.

Cu toate acestea, decorarea cu oglinzi nu este atat de simpla pe cat pare. Uneori, oglinzile sunt amplasate in spatii nepractice si nu reusim sa le valorificam la maximum.

Prin urmare, iti impartasim cateva idei despre cum sa le integrezi in decor.

Oglinzile se impart in categorii

Oglinzile din casa sunt de doua categorii: cele utile si cele decorative. Categoriile se intrepatrund si se deosebesc intre ele prin locul unde sunt amplasate, forma si ramele lor.

Ele indeplinesc trei roluri in casa. Ofera senzatia unui spatiu extins, aduc mai multa lumina in camera si o concentreaza unde e nevoie de ea si reflecta obiecte sau oameni.

Acestea sunt principiile in functie de care iti alegi oglinzile si le asezi in casa.

Oglinzile utile

Oglinzile utile au cateva caracteristici in plus. Ele trebuie asezate unde ai nevoie de ele.

Nu poti omite o oglinda in dressing, in baie sau la masa de machiat. In orice loc in care ai nevoie sa te aranjezi sau sa iti schimbi tinuta, trebuie sa existe una.

Dimensiunea lor depinde de loc si de utilitate. In baie, de exemplu, ai nevoie sa te privesti doar in partea de sus a corpului, de aceea, ele sunt asezate, preponderent, deasupra lavoarului.

Citeste continuarea aici: Cum sa integrezi corect oglinzile in decorul casei tale

{{clean}}

4 thoughts on “Cum sa integrezi corect oglinzile in decorul casei tale

  1. Articolul ofera o perspectiva realista asupra gestionarii bugetului personal si incurajeaza responsabilitatea financiara. Este important sa ne educam in privinta finantelor si sa adoptam obiceiuri sanatoase legate de bani. Recomand acest articol tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca situatia financiara.

  2. Am apreciat analiza detaliata a cheltuielilor lunare si modalitatile de reducere a acestora. Este esential sa avem o viziune clara asupra banilor pe care ii castigam si ii cheltuim, pentru a putea face ajustari corespunzatoare. Multumesc pentru informatiile oferite!

  3. Consider ca sfaturile prezentate sunt foarte utile si aplicabile in viata de zi cu zi. Este important sa avem grija de banii nostri si sa nu-i cheltuim in mod impulsiv. Voi incerca sa pun in practica unele dintre strategiile prezentate pentru a-mi imbunatati situatia financiara.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ. Mi-a placut faptul ca a prezentat diferite modalitati de a economisi bani si de a gestiona mai eficient bugetul personal. Sunt de acord cu ideea ca trebuie sa fim mai atenti la cheltuieli si sa ne facem un plan financiar pe termen lung.

Comments are closed.